Skip to content

Winkelbediende

Kortrijk, Vlaams Gewest, BelgiëRegio West-Vlaanderen

Functieomschrijving

Op zoek naar een boeiende job?

Sereni is een sterk netwerk van ondernemers, waarbij lokale verankering belangrijk is. Door onze krachten te bundelen kunnen we ons groeiend netwerk uitvaartondernemers ontzorgen, zodat zij zich kunnen focussen op taken, waar ze echt het verschil maken voor mensen.

We evolueren van een uitvaartbedrijf naar een volwaardig zorgbedrijf.

Bij Sereni zijn we sterk doordrongen van de grote maatschappelijke impact van de uitvaartsector en de rol die we in de samenleving vervullen. Onze mensen zijn onze allerbelangrijkste troef. Alle medewerkers krijgen de nodige autonomie en vertrouwen om elke dag het beste van zichzelf te geven, creatief na te denken, kansen te creëren en te grijpen.

Onze missie en kernwaarden vormen een kompas bij het bouwen van ons Sereni DNA. Ons ondernemerschap werkt aanstekelijk. We blijven innoveren en zorgen voor een frisse wind in het uitvaart landschap. Zo maken wij ‘echt het verschil’. Daarom openen we een in Kortrijk onze eerste conceptstore “Touché”. Een plek waar mensen terecht kunnen voor een ruim assortiment aan troostattenties, maar tegelijkertijd voor alle mogelijke informatie en vragen rond afscheid nemen, rouwen, verzekeringen, ….


Voor onze nieuwe vestiging Touché in Kortrijk Centrum zijn we op zoek naar een winkelbediende en dit voor een fulltime functie. Je ontvangt de klanten in de winkel, doet de verkoop van een breed assortiment aan troostattenties en volgt deze (en andere bestellingen) op. Je begeleidt de klanten bij het brengen van advies, biedt een antwoord op de vragen die ze hebben en zorgt voor een hartelijk onthaal.Wat zal je doen als winkelbediende bij Sereni:

  • Ontvangen van klanten in de winkel
  • De klant helpen en adviseren mbt troostattenties
  • Verkoop, bestellingen plaatsen en de opvolging hiervan
  • Een luisterend oor bieden voor onze families
  • Een antwoord bieden op de vragen van klanten en hen waar mogelijk doorverwijzen naar de juiste collega binnen het Sereni netwerk


Vereisten

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt oog voor detail, werkt nauwkeurig en ben stressbestendig
  • Je bent sociaal aangelegd en beschikt over voldoende empatisch vermogen
  • Je bent een teamplayer en communiceert open en loyaal
  • Je bent flexibel ifv de werkdruk

of